Te rugam asteapta.

Verific numarul de bucati disponible in stoc.

Publicat pe 08.01.2021

Stimati clienti,

Livrarea tuturor expedierilor care asteapta livrarea din Anglia este intarziata. Motivul este atat o noua blocada a tuturor activitatilor de pe Insula, cat si complicatiile care au aparut ca urmare a Brexitului. In fata partenerilor nostri exista multe cerinte si intrebari noi cu privire la expedierile procesate dupa 01.01.2021, iar cele prelucrate in perioada 21.12 - 31.12.2020 sunt in stare agravata, deoarece documentatia lor respecta cerintele de la sfarsitul anului trecut si asteapta prelucrarea de catre autoritatile vamale britanice atunci cand noile cerinte au intrat deja in vigoare.

Speram sincer ca in cel mai scurt timp transporturile vor ajunge pe pe teritoriul Romaniei .
Avand in vedere numarul mare de solicitari si comenzi, va vom informa in timp util cu privire la orice informatii noi pe care le primim in scris - pe e-mailurile pe care le-ati specificat.

Va multumim pentru rabdare si intelegere.

Cu tot respectul,
Echipa de Woomie.roPublicat pe 09.12.2020


Stimati clienti,

Avand in vedere volumul de munca al curierilor internationali si locali, atat datorita numarului mare de expedieri (standard pentru perioada campaniilor promotionale si a sarbatorilor viitoare), cat si cerintelor si reglementarilor suplimentare care rezulta din asa-numitul " pandemie de COVID-19, este posibil sa se livreze transporturile in termen de 72 de ore de la predarea lor la un curier. Prioritatea expeditorilor este furnizarea de materiale medicale si alimente.

Va multumim pentru rabdare si intelegere.

Cu respect,
Echipa Woomie.ro

Publicat pe 20.03.2020Dragi clienți,

În legătură cu schimbările internaționale introduse în ceea ce privește circulația produselor în UE, am dori să vă informăm că este posibilă întârzierea livrării coletelor. Motivul, până în prezent, este regimul mai lent al punctelor de trecere a frontierei.

Echipa noastră monitorizează situația cu partenerii noștri din Marea Britanie, precum și cu toti curierii internaționali și nationali cu care colaborăm în Marea Britanie, Bulgaria, România și Grecia.

Mulțumim!

Cu respect,
Echipa Woomie.ro
Publicat pe 13.03.2020Dragi clienți,

Având în vedere epidemia de coronavirus în curs de desfășurare, dorim să vă asigurăm că, în prezent, nu există interdicție mondială a transporturilor. Toate frontierele de stat de-a lungul traseului Marea Britanie-Bulgaria-România sunt deschise. Nu se așteaptă întârzieri la livrări în acest moment.

Echipa noastră este în contact permanent cu partenerii noștri din Marea Britanie, precum și cu toți curierii internaționali și naționali cu care lucrăm în Marea Britanie, Bulgaria, România și Grecia. În cazul modificărilor legate de schimbul de expediere, vom publica informații pe această pagină.

Mulțumim!

Cu respect,
Echipa Woomie.ro


Publicat pe 18.06.2019

Dragi clienți,

Confirmarea de procesare a comenzilor poate dura între 3 și 5 zile lucrătoare din cauza volumului de muncă al sezonului.
Numai în caz de problemă sau nevoie de clarificare vă vom contacta electronic.

Cu stimă,
Woomie.ro
Publicat pe 30.03.2019

Dragi clienti,

Daca aveti intrebari, nevoie de referinta, propuneri si alte, ne puteti contacta scriind la e-mail - sports@woomie.ro. Numarul nostru de telefon - 0316306888 este dezactivat temporar pana la finalizarea procesului de optimizare a centrului nostru de contact.

Cu Respect,
Woomie.ro