Te rugam asteapta.

Verific numarul de bucati disponible in stoc.

Publicat pe 20.03.2020


Dragi clienți,

În legătură cu schimbările internaționale introduse în ceea ce privește circulația produselor în UE, am dori să vă informăm că este posibilă întârzierea livrării coletelor. Motivul, până în prezent, este regimul mai lent al punctelor de trecere a frontierei.

Echipa noastră monitorizează situația cu partenerii noștri din Marea Britanie, precum și cu toti curierii internaționali și nationali cu care colaborăm în Marea Britanie, Bulgaria, România și Grecia.

Mulțumim!

Cu respect,
Echipa Woomie.ro
Publicat pe 13.03.2020Dragi clienți,

Având în vedere epidemia de coronavirus în curs de desfășurare, dorim să vă asigurăm că, în prezent, nu există interdicție mondială a transporturilor. Toate frontierele de stat de-a lungul traseului Marea Britanie-Bulgaria-România sunt deschise. Nu se așteaptă întârzieri la livrări în acest moment.

Echipa noastră este în contact permanent cu partenerii noștri din Marea Britanie, precum și cu toți curierii internaționali și naționali cu care lucrăm în Marea Britanie, Bulgaria, România și Grecia. În cazul modificărilor legate de schimbul de expediere, vom publica informații pe această pagină.

Mulțumim!

Cu respect,
Echipa Woomie.ro


Publicat pe 18.06.2019

Dragi clienți,

Confirmarea de procesare a comenzilor poate dura între 3 și 5 zile lucrătoare din cauza volumului de muncă al sezonului.
Numai în caz de problemă sau nevoie de clarificare vă vom contacta electronic.

Cu stimă,
Woomie.ro
Publicat pe 30.03.2019

Dragi clienti,

Daca aveti intrebari, nevoie de referinta, propuneri si alte, ne puteti contacta scriind la e-mail - sports@woomie.ro. Numarul nostru de telefon - 0316306888 este dezactivat temporar pana la finalizarea procesului de optimizare a centrului nostru de contact.

Cu Respect,
Woomie.ro