Te rugam asteapta.

Verific numarul de bucati disponible in stoc.

Piese auto second hand

Există mai multe locuri unde puteți găsi piese auto second hand:

Curți de salvare auto: acestea sunt locuri în care vehiculele sunt demontate și piesele lor sunt vândute. Puteți găsi o mare varietate de piese auto la șantierele de salvare, dar va trebui să faceți câteva căutări pentru a găsi piesa potrivită pentru vehiculul dvs.

Piețe online: există mai multe piețe online de unde puteți cumpăra piese auto second hand, cum ar fi Best.Parts și Facebook Marketplace. Puteți căuta anumite piese și puteți compara prețurile de la diferiți vânzători.

Anunțuri locale: verificați ziarul local sau site-urile web de anunțuri online pentru a vedea dacă există anunțuri pentru piese auto de vânzare în zona dvs.

Magazine de piese auto: Unele magazine de piese auto vând piese auto uzate, dar acestea sunt adesea limitate la anumite tipuri de piese și este posibil să nu aibă o selecție largă.

Atunci când cumpărați piese auto second-hand, este important să vă asigurați că piesele sunt în stare bună și sunt compatibile cu vehiculul dumneavoastră. Poate doriți să vă gândiți să cumpărați de la un vânzător reputat sau să obțineți o opinie profesională înainte de a face o achiziție.