Te rugam asteapta.

Verific numarul de bucati disponible in stoc.

Orice persoana fizica are dreptul la returnarea produselor achizitionate de pe site-ul Sports.Woomie.ro in maxim 14 zile de la primirea comenzii.
Pentru a beneficia de acest serviciu, produsul trebuie sa se incadreze in conditiile de retur mentionate mai jos. De asemenea trebuie sa contactati consultantii nostri la numarul de telefon 0316306888.

 

Cum se face returul?
Se contacteaza unul dintre consultantii nostri care o sa va trimita pentru ridicarea produselor un curier specializat in maxim 2 zile lucratoare.

In cazul returnarii prin curierat rapid, costurile de transport a returului sunt suportate de cumparator, insa acesta nu achita nimic la curier, urmand ca suma de 15,99 Lei sa ii fie scazuta din valoarea ce trebuie sa fie returnata.

 

Metode de returnare a sumei de bani?
1. Suma de bani a comenzi returnare se adauga in contul dumneavoastra de utilizator pe Sports.Woomie.ro si va fi scazuta suma din urmatoarea comanda.
2. Suma de bani se transfera direct in contul dumneavoastra bancar dupa procesarea returului.
(Comisioanele bancare sunt platite de Sports.Woomie.ro) 
3. Clientul poate cere un produs asemanator celui comandat, platind eventuala diferenta.
4. In contul bancar al clientului


Atentie!
Cutia produsului trebuie impachetata intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului. Impachetarea coletului se va face de catre dvs si nu de catre curier. In cazul in care nu veti impacheta produsul corespunzator sau veti da cu scotch direct pe cutia acestuia ne rezervam dreptul de a decide sau nu acceptarea returului. 

*toate produsele returnate trebuie sa aiba atasata eticheta cu codul de bare

**mai multe detalii la Termeni si conditii