Te rugam asteapta.

Verific numarul de bucati disponible in stoc.

CONDIȚII GENERALE ȘI CONDIȚIILE Magazinului online https://sports.woomie.ro/

I. SUBIECT

Art. 1. (1) Acest document reprezintă termenii sau condițiile generale de utilizare a site-ului sports.woomie.ro („Magazin online”) și subdomeniile sale care reglementează condițiile de utilizare, inclusiv încheierea unui contract de vânzare cu acest magazin electronic.

(2) Termenii și condițiile generale reglementează relațiile dintre EMARKET EOOD, UIC 205013683, cu sediul social în  5800 Pleven, starda Georgi Kochev 84  („Furnizor”) și clienții de comerț electronic („Utilizatori”, „Clienți”).

(3) Termenii și condițiile generale se aplică, de asemenea, pentru a reglementa relațiile dintre alți comercianți care realizează vânzări prin intermediul platformei sports.woomie.ro („comerciant”, „comercianți”) și clienții magazinului online care cumpără bunurile pe care le vând.II. 

Art. 2. (1) Informații prevăzute de Legea comerțului electronic și Legea privind protecția consumatorilor referitoare la Furnizor:

 1. Nume comerciant: EMARKET EOOD.
 2. Sediu social și adresa inregistrată: 5800 Plevenstarda Georgi Kochev 84
 3. Adresa socială și adresa activității pentru reclamațiile consumatorilor: 5800 Plevenstarda Georgi Kochev 84, număr de telefon +359 879 203 707, e-mail emarket.ltd22@gmail.com.
 4. Date corespondență: 5800 Plevenstarda Georgi Kochev 84.

 

III. DEFINIȚII

- Website - domeniul sports.woomie.ro și subdomeniile sale;

- Client - orice persoană fizică sau juridică sau altă persoană juridică care utilizează Site-ul Woomie.ro în orice mod, inclusiv, dar fără a se limita la revizuirea, comanda, achiziționarea, returnarea mărfurilor, etc;

- Cont - o secțiune a Site-ului formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permit Clientului să trimită Comanda și care conține informații despre Client;

- Favorite - o secțiune din cont care permite Cumpărătorului / Utilizatorului să își creeze propriile liste;

- Comanda - un document electronic reprezentând un formular de comunicare între Vânzător (Furnizorul sau Comerciantul) și Cumpărător, prin care Cumpărătorul declară Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a cumpăra Bunuri și Servicii de pe Site;

- Bunuri și servicii - orice subiect al acordului de cumpărare și vânzare pe Site;

- Campanie - orice comunicare comercială care vizează promovarea anumitor bunuri și/sau servicii oferite în cantități limitate, cu excepția cazului în care comunicarea comercială prevede în mod explicit altfel, pentru o perioadă de timp specificată de către Vânzător;

- Contract - reprezintă un contract la distanță între Vânzător și Cumpărător (Furnizorul sau Comerciantul) pentru vânzarea și cumpărarea de Bunuri și/sau Servicii de pe Site, o parte integrantă a acestora fiind prezentele Condiții generale de utilizare a Site-ului;

- Conținut -  toate informațiile de pe Site care sunt accesibile printr-o conexiune la Internet și utilizarea unui dispozitiv care are conexiune la Internet; informații referitoare la Clienți și legate de Bunuri și/sau Servicii și/sau tarife aplicabile de la terți cu care Vânzătorul a încheiat în anumite forme de acorduri un parteneriat; informații despre vânzător (furnizor sau comerciant) sau alte date referitoare la vânzător.

- Buletin informativ - un mijloc de informare periodică a Vânzătorului asupra bunurilor, serviciilor și promoțiilor, trimis electronic prin e-mail sau SMS, fără a face vânzătorul responsabil pentru informațiile conținute de acesta;

- Tranzacție - acțiunea vânzătorului (furnizorului sau a comerciantului) de a recupera suma cumpărătorului ca urmare a anulării sau neexecutării unui contract de cumpărare și vânzare de pe site, efectuat exclusiv prin transfer bancar;

- Specificații - toate caracteristicile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor, astfel cum sunt specificate în descrierea lor.

- Evaluare - o metodă de exprimare a nivelului de satisfacție al unui Utilizator / Client / Cumpărător față de un anumit produs. Evaluarea este exprimată pe o scară de la 1 la 5 (cea mai mică este 1, cea mai mare este 5).  Acest nivel de satisfacție va fi întotdeauna însoțit de o recenzie scrisă de Utilizator / Client / Cumpărător al unui produs sau serviciu.

- Furnizor - Emarket Ltd.

 

IV. CARACTERISTICILE MAGAZINULUI ELECTRONIC SPORTS.WOOMIE.RO

Art. 3.Woomie.ro este un magazin online, disponibil pe internet la https://sports.woomie.ro/, care tranzacționează articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii (denumite în continuare „mărfuri”) prin care utilizatorii au posibilitatea de a încheia contracte de vânzare și livrare a mărfurilor oferite de magazinul electronic de către furnizor și comercianți, inclusiv următoarele:

 1. Înregistrați-vă și creați un profil pentru a vizualiza magazinul online al Furnizorului și utilizați serviciile de informații suplimentare sau utilizați procedura „Comanda ca vizitator”;
 2. Examinați mărfurile, caracteristicile acestora, prețurile și condițiile de livrare;
 3. Să încheie cu Furnizorul contractele de vânzare și livrare a mărfurilor oferite pe site-ul Woomie.ro;
 4. Să încheie cu comerciantul contractele de vânzare și livrare a mărfurilor oferite de comerciant pe site-ul Woomie.ro, cu o metodă de plată aleasă de Utilizator;
 5. Efectuați orice plată în legătură cu contractele încheiate prin intermediul magazinului online Woomie.ro, utilizând metodele de plată disponibile pe site;
 6. Efectuați plăți către comerciantul cu care încheie un contract pentru achiziționarea de bunuri oferite prin intermediul magazinului online Woomie.ro, folosind metoda de plată „Numerar la livrare”; Pentru a primi informații despre produsele noi oferite de Furnizor în magazinul online Woomie.ro;
 7. Să facă declarații electronice cu privire la încheierea sau executarea contractelor cu Furnizorul sau Comerciantul prin interfața de pe site-ul Woomie.ro, disponibil pe internet https://sports.woomie.ro/;
 8. Să fie informat cu privire la drepturile care decurg din lege, în principal prin interfața de comerț electronic a internetului.

 

Art. 4. Furnizorul aranjează livrarea mărfurilor și garantează drepturile Utilizatorilor prevăzute de lege, în cadrul bunei credințe, criteriile și condițiile adoptate în practică, dreptul consumatorului sau comercial.

Art. 5. (1) Utilizatorii încheie un contract cu Furnizorul sau Comerciantul pentru vânzarea mărfurilor la adresa http://www.Sports.Woomie.ro/. Contractul este încheiat în limba Româna și este stocat în baza de date a Antreprenorului.

(2) Pentru a încheia contractul, Utilizatorul plasează o comandă după ce a selectat din catalogul site-ului un bun specific și cantitatea acestuia.

(3) În virtutea contractului de vânzare a mărfurilor încheiat cu Utilizatorii, Furnizorul sau Comerciantul, dacă au fost achiziționate bunuri de la acesta, vor fi obligați să organizeze livrarea și transferul proprietății Utilizatorului pentru bunurile definite de acesta prin interfața platformei. Utilizatorii au dreptul să corecteze greșelile atunci când introduc informații nu mai târziu de transmiterea declarației contractului cu Furnizorul sau comerciantul.

(4) Utilizatorii plătesc furnizorului sau comerciantului o remunerație pentru mărfurile livrate, în conformitate cu condițiile stabilite pe site-ul magazinului electronic și cu acești Termeni și condiții generale. Remunerația este valoarea prețului anunțat pe magazinul online.

Art 6. (1) Utilizatorul și Furnizorul / Vânzătorul din e-shop sunt de acord că toate declarațiile dintre aceștia în legătură cu încheierea și executarea contractului de vânzare pot fi făcute electronic și prin declarații electronice în sensul Legii electronice. Document și semnătura electronică și art. 11 din Legea comerțului electronic.

(2) Se presupune că declarațiile electronice făcute de Utilizatorii Site-ului sunt făcute de persoanele specificate în datele furnizate de Utilizator la momentul înregistrării, dacă Utilizatorul a introdus numele de utilizator și parola corespunzătoare.

 

V. ÎNREGISTRAREA PENTRU UTILIZAREA www.Sports.Woomie.ro

Art. 7 (1) Pentru a utiliza Magazinul Online Woomie.ro și pentru a încheia contracte de vânzare a mărfurilor, Utilizatorul va introduce numele de acces de la distanță și parola aleasă de acesta, creându-și astfel contul în platformă sau parcurgând Comanda vizitatorilor. Proces de pe site-ul Furnizorului, care se consideră că a acceptat acești Termeni și condiții generale.

(2) Numele și parola pentru acces la distanță sunt stabilite de Utilizator prin efectuarea înregistrării online pe site-ul Web al Furnizorului, în conformitate cu procedura specificată în acesta.

(3) Prin completarea datelor lor și prin apăsarea butoanelor „Înregistrare”, Utilizatorul declară că este familiarizat cu acești termeni generali, este de acord cu conținutul acestora și se angajează să le respecte necondiționat. Utilizatorul este considerat că este conștient de acești termeni și condiții și îi acceptă dacă a trecut prin procedura „Comanda ca vizitator”.

(4) Furnizorul sau comerciantul confirmă prin e-mail comanda făcută de Utilizator. Se creează un cont al utilizatorului și apar relații contractuale între acesta și furnizor sau comerciant.

(5) La efectuarea înregistrării sau comenzii, Utilizatorul este obligat să furnizeze date exacte și actualizate. Utilizatorul este obligat să actualizeze în timp util informațiile specificate în înregistrarea sau comanda sa.

(6) Pentru a plasa o comandă pe site, Utilizatorul poate utiliza „Comanda ca vizitator”, care nu necesită înregistrarea și crearea unui cont în magazinul online.

 

VI. ETAPE TEHNICE PENTRU CONCLUZIA UNUI ACORD DE CUMPĂRARE

Art. 8. Utilizatorii utilizează interfața de pe pagina Furnizorului din magazinul online Woomie.ro pentru a încheia contracte pentru vânzarea mărfurilor oferite.

Art. 9. Utilizatorii încheie contractul de cumpărare și vânzare a mărfurilor Furnizorului prin următoarea procedură:

 1. Conectați-vă la sistemul de comandă de pe site-ul Woomie.ro;
 2. Selectarea unuia sau a mai multor bunuri oferite de Furnizor sau de Comerciant și adăugarea acestora în lista de mărfuri pentru cumpărare, cu indicarea numărului de bucati pentru cumpărare;
 3. Furnizarea datelor necesare pentru individualizarea Utilizatorului ca parte la contract;
 4. Furnizarea de date pentru livrare;
 5. Confirmare comandă.

 

VII. CONȚINUTUL CONTRACTULUI

Art. 10. (1) Furnizorul, respectiv comerciantul și utilizatorii încheie contracte separate pentru vânzarea mărfurilor, declarate de utilizatori, în ciuda faptului că au fost selectați cu o declarație electronică și o listă de mărfuri pentru cumpărare.

(2) Furnizorul sau comerciantul organizează separat livrarea bunurilor comandate cu contractele separate de vânzare-cumpărare.

(3) Drepturile utilizatorilor în legătură cu mărfurile livrate se exercită separat pentru fiecare contract de vânzare. Exercitarea drepturilor în legătură cu mărfurile livrate nu aduce atingere și nu are efect în ceea ce privește contractele de vânzare a altor mărfuri.

(4) Utilizatorul își exercită drepturile făcând o declarație vânzătorului respectiv asupra mărfurilor achiziționate de acesta –  către comerciant. O declarație de exercitare a dreptului care nu a fost făcută Vânzătorului relevant în cadrul contractului de vânzare a produsului respectiv va fi considerată a fi primită de îndată ce a fost transmisă de către destinatarul inițial către Vânzătorul și toate termenele vor începe din acel moment.

(5) În cazul în care Utilizatorul are calitatea de consumator în sensul Legii privind protecția consumatorului, se aplică secțiunea VII din acești Termeni și condiții generale.

Art. 11. Atunci când își exercită drepturile în temeiul contractului de vânzare, Utilizatorul este obligat să indice cu exactitate și fără ambiguitate contractul și mărfurile pentru care își exercită drepturile.

Art. 12. Utilizatorul plătește prețul pentru contractele de achiziție individuale pentru fiecare articol comandat atunci când comanda mărfurile folosind oricare dintre metodele de plată menținute de Woomie.ro sau când sunt livrate în numerar la livrare in momentul primirii mărfurilor prin curier.

 

VIII. DISPOZIȚII SPECIALE APLICABILE PERSOANELOR CARE AU CALITATEA UNUI CONSUMATOR DIN LEGEA PROTECȚIEI CONSUMATORILOR

Art. 13. Normele din secțiunea VIII a acestor Termeni și condiții generale se aplică numai Utilizatorilor pentru care, conform informațiilor furnizate pentru încheierea contractului de vânzare sau la înregistrarea în Woomie.ro, se poate concluziona că sunt consumatori în cadrul sensului legii privind protecția consumatorului, a legii privind comerțul electronic și/sau a Directivei 2011/83 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 octombrie 2011.

Art. 14. (1) Principalele caracteristici ale bunurilor oferite pe site-ul Woomie.ro sunt definite în profilul fiecărui bun.

(2) Valoarea costurilor poștale sau de transport care nu sunt incluse în prețul mărfurilor este stabilită de Furnizor și va fi furnizată ca informații Utilizatorilor atunci când selectează mărfurile pentru încheierea contractului de vânzare. Comerciantul aplică aceleași tarife pentru expediere ca cele stabilite de Furnizor.

(3) Modalitățile de plată, livrare și îndeplinire a contractului sunt stabilite în acesti Termeni și condiții generale și în informațiile furnizate Utilizatorului prin mecanismele de pe site-ul Woomie.ro.

(4) Informațiile furnizate utilizatorilor în temeiul prezentului articol sunt curente la momentul vizualizării sale pe site-ul Woomie.ro înainte de încheierea contractului de vânzare.

(5) Utilizatorii sunt de acord că toate informațiile cerute de Legea privind protecția consumatorului pot fi furnizate pe site-ul Woomie.ro sau prin e-mail.

(6) Reducerile, promoțiile și cadourile sunt furnizate de către Furnizor consumatorului în conformitate cu cerințele Legii privind protecția consumatorului și în conformitate cu condițiile pentru bunurile respective anunțate de Furnizor prin intermediul magazinului online.

Art. 15. (1) Consumatorul va plăti mărfurile comandate prin numerar la livrare în momentul primirii mărfurilor prin curier sau printr-o altă metodă aleasă pe site (metodele posibile de plată sunt cele indicate în formularul de check-out a magazinului).

(2) În cazul în care valoarea comenzii Utilizatorului este egală sau depășește 24.000 lei, plata se va face numai prin transfer sau plată în contul de plată al Furnizorului.

(3) Furnizorul își rezervă dreptul de a solicita Utilizatorului o plată în avans prin transfer bancar de 20% din valoarea bunurilor comandate la o comandă efectuată de peste 980 Lei.

Art. 16. (1) Costul de livrare a mărfurilor este plătit integral de către Utilizator, prețul de livrare pe teritoriul Romaniei fiind indicat pe site-ul web la momentul plasarii comenzii.

Art. 17. Livrarea mărfurilor se va face la adresa specificată de Utilizator sau la biroul serviciilor de curierat indicate în Magazinul online.

Art. 18. (1) Conform art. 50 din PPA, consumatorul are dreptul, fără a plăti compensații sau pierderi și fără a da un motiv, să se retragă din contractul încheiat în termen de 14 zile de la data acceptării mărfurilor prin formularul de retragere a contractului uniform disponibil pe site-ul Woomie.ro la http://www.sports.woomie.ro și în alin. nr. 1 la prezentele condiții generale. Informații privind exercitarea dreptului de retragere sunt disponibile la http://www.sports.woomie.ro și în  alin. 2 la acești Termeni și condiții generale.

(2) Cererea de exercitare a dreptului de anulare a contractului va fi adresată Vânzătorului de mărfuri pentru care Utilizatorul își exercită dreptul, respectiv Furnizorul sau Comercializatorul și adresele de contact indicate de aceștia.

(3) Dreptul de refuz în temeiul alin. 1 nu se aplică în următoarele cazuri:

 1. pentru îmbrăcăminte și lenjerie de corp achiziționate;
 2. Din motive de valoare, este posibil ca termenele de valabilitate să fie expirate si produsele sa nu mai fie bune pentru comercializare;
 3. pentru furnizarea de mărfuri sigilate care sunt tipărite după livrare și care nu pot fi returnate din motive de igienă sau de protecție a sănătății;
 4. pentru furnizarea de bunuri care, după ce au fost livrate și prin natura lor, au fost livrate cu alte bunuri care nu pot fi separate;
 5. pentru bunurile primite cadou sau ca supliment dintr-o campanie promoțională;
 6. pentru mărfurile care, la primirea de către utilizator, au fost despachetate în așa fel încât aspectul comercial al acestora să fie perturbat și testat într-un mod care să nu le ofere din nou posibilitatea de revanzare catre alti clienți din magazinul electronic din cauza de încălcare a aspectului lor comercial;
 7. pentru tipărirea hartiilor, periodice sau contabilitate, cu excluderea buletinelor informative pentru abonarea la astfel de publicații.

(4) Consumatorul își poate exercita dreptul de retragere din contract cu Furnizorul, făcând o declarație scrisă Furnizorului, respectiv comerciantului (dacă se referă la mărfurile cumpărate de acesta), folosind formularul standard de retragere a contractului disponibil la http: / /www.sports.woomie.ro pe site-ul Woomie.ro și în alin. nr. 1 la acești termeni și condiții.

(5) Pe lângă dreptul de retragere, consumatorul are, de asemenea, dreptul la o garanție legală de 2 ani pentru conformitatea mărfurilor cu contractul de vânzare garantat prin Legea privind protecția consumatorului.

Art. 19. (1) În cazul în care Consumatorul și-a exercitat dreptul de anulare a contractului la distanță sau în afara spațiului, acesta va returna mărfurile Furnizorului în formă comercială în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea expedierii la Str. Industrialna  11, Beneficiar al MyMall.

(2) Toate costurile de returnare a mărfurilor de la Utilizator la Furnizor, respectiv Comerciantul, vor fi în întregime pe cheltuiala Utilizatorului.

(3) În cazurile în care există o discrepanță semnificativă între mărfurile comandate și cele livrate, Utilizatorul trebuie să contacteze Furnizorul, respectiv Comerciantul (dacă are legătură cu mărfurile cumpărate de acesta) și, dacă este necesar, să furnizeze material fotografic, care prezintă discrepanța constatată pentru a iniția procedura de ridicare si returnare a mărfii comandate către Furnizor. În acest caz, costul de returnare a mărfurilor va fi suportat de Furnizor, respectiv de Comerciant. Acest lucru nu limitează dreptul consumatorilor conform alin. 1.

(4) Consumatorul poate folosi curierul la discreția sa pentru returnarea mărfii, toate cheltuielile aferente returnării fiind în totalitate pe cheltuiala sa.

(5) Consumatorul este obligat să stocheze mărfurile primite de Furnizor sau de Comerciant și să asigure păstrarea calității, aspectului comercial și siguranței acestora pe durata termenului prevăzut la alin. 1.

Art. 20. (1) La anularea contractului de către utilizator, furnizorul, respectiv comerciantul, rambursează suma plătită acestuia în termen de 14 zile de la primirea mărfurilor returnate, prin transfer bancar într-un cont bancar specificat de Utilizator și la bunurile returnate și primite de furnizor sau comerciant. într-o formă comercială corectă, fără deteriorare aparentă și/sau deteriorare ca urmare a utilizării sau a altor circumstanțe.

(2) În cazul în care consumatorul nu are obiecții cu privire la acceptarea mărfurilor de către curier, se consideră că Consumatorul a acceptat livrarea ca fiind corespunzătoare comenzii plasate.

(3) Rambursarea sumei plătite la anularea contractului în îndeplinirea condițiilor prevăzute la alin. 1, se efectuează numai prin transfer bancar într-un cont bancar specificat de Utilizator.

Art. 21. (1) Comenzile plasate pe site-ul Woomie.ro sunt procesate de Furnizor, respectiv de comerciant în termen de 1 până la 3 zile lucrătoare din ziua în care a fost plasată comanda.

(3) Termenul de livrare a mărfurilor este determinat pentru fiecare produs separat la încheierea contractului cu consumatorul prin intermediul site-ului Woomie.ro.

(4) În cazul în care consumatorul și furnizorul sau comerciantul nu au stabilit un termen de livrare, termenul de livrare a mărfurilor este de la 10 la 20 zile lucrătoare de la data procesării comenzii.

(5) În cazul în care Furnizorul sau respectiv comerciantul nu este în măsură să execute contractul deoarece nu are bunurile comandate, acesta va fi obligat să notifice Utilizatorul prin apel telefonic și/sau la adresa de e-mail specificată de Utilizator și să returneze daca este cazul sumele plătite de acesta.

 

IX. APLICAREA CONTRACTULUI

Art. 22. Furnizorul, respectiv comerciantul, poate asigura livrarea mărfurilor către utilizator de către curierul respectiv în termenul specificat la încheierea contractului.

Art. 23. (1) În cazul în care utilizatorul nu a făcut obiecții cu privire la acceptarea mărfurilor de către curier, se consideră că Utilizatorul a acceptat livrarea ca fiind corespunzătoare comenzii plasate, cu excepția defectelor ascunse.

(2) În cazul în care, la primirea și plata bunurilor, consumatorul constată o neconformitate sau un defect care nu a putut fi constatat în inspecția obișnuită a mărfurilor, Utilizatorul are dreptul să depună o cerere în termen de doi ani de la livrarea mărfurilor, dar nu după cel mult două luni de la constatarea nerespectării. În acest caz, Utilizatorul poate solicita:

- alinierea bunurilor la contract;

- înlocuirea mărfurilor;

- reducerea prețului;

- rambursarea sumei plătite;

Art. 24. Pentru cazurile care nu sunt soluționate în această secțiune, se aplică regulile de vânzare comercială prevăzute în Legea comercială și Legea privind obligațiile și contractele.

X. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Art. 25. (1) Furnizorul, respectiv comerciantul, ia măsuri pentru protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorului în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal și cu Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal 2016/679 (GDPR).

(2) Din motive de securitate a datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor, Furnizorul va trimite datele numai la adresa de e-mail specificată de Utilizatori la momentul înregistrării.

(3) Furnizorul are dreptul de a stoca date în dispozitivul de comunicare final al Utilizatorului, cu excepția cazului în care acesta din urmă este în mod expres în dezacord.

(4) Utilizatorul este de acord că Furnizorul are dreptul de a trimite mesaje electronice Utilizatorului în orice moment în legătură cu utilizarea platformei, comenzi, acțiuni de cont etc., atât timp cât înregistrarea Utilizatorului este disponibilă la Furnizor, magazin online.

(5) Utilizatorul este de acord că Furnizorul are dreptul să colecteze, să stocheze și să proceseze date despre comportamentul Utilizatorului atunci când folosește magazinul online.

(6) Furnizorul prelucrează datele cu caracter personal ale clienților săi în conformitate cu informațiile obligatorii privind drepturile persoanei de protecție a datelor cu caracter personal, care face parte integrantă din Termenii și condițiile generale.

Art. 26. În orice moment, Furnizorul va avea dreptul să solicite Utilizatorului să se identifice și să certifice autenticitatea fiecăreia dintre circumstanțele și datele personale dezvăluite în timpul înregistrării.


XI. MODIFICARE ȘI ACCES LA TERMENII GENERALI
Art. 27. (1) Acești Termeni și condiții generale pot fi modificate de Furnizor, vor fi notificați în mod corespunzător de către Furnizor toti utilizatorii înregistrați.

(2) Furnizorul și Utilizatorul sunt de acord că orice adăugare și modificare a acestor Termeni și condiții generale va avea efect asupra Utilizatorului în unul dintre următoarele cazuri:

la notificarea sa explicită de către Furnizor și dacă Utilizatorul nu afirmă că, în termenul dat de 14 zile, le respinge; sau

după publicarea lor pe site-ul web al Furnizorului și în cazul în care Utilizatorul nu declară în termen de 14 zile de la publicare că el le respinge;

cu acceptul său explicit de către Utilizator prin contul său de pe site-ul Furnizorului.
(3) Utilizatorul este de acord că toate declarațiile făcute de Furnizor cu privire la modificarea acestor Termeni și condiții generale vor fi trimise la adresa de e-mail specificată de Utilizator la înregistrare. Utilizatorul este de acord că e-mailurile trimise în temeiul acestui articol nu trebuie să fie semnate cu o semnătură electronică pentru a fi eficienta împotriva lui.

Art. 28. Furnizorul publică acești Termeni și condiții la http://www.Sports.woomie.ro împreună cu orice completări și modificări ale acestora.

 

XII. REZILIEREA

Art. 29. Acești Termeni și Condiții Generale ale Utilizatorului cu Furnizorul sunt reziliați în următoarele cazuri:

 1. la rezilierea și lichidarea sau falimentul uneia dintre părțile contractului;
 2. de comun acord cu părțile în scris;
 3. în cazul imposibilității obiective a uneia dintre părțile contractului de a-și îndeplini obligațiile;
 4. la confiscarea sau sigilarea echipamentelor de către autoritățile publice;
 5. în cazul ștergerii înregistrării Utilizatorului în magazinul online al Furnizorului. În acest caz, contractele de vânzare încheiate, dar restante, rămân valabile și executorii;

Art. 30. (1) Furnizorul are dreptul, la propria sa discreție, fără a da aviz și fără a plăti compensații pentru rezilierea unilaterală a contractului, dacă constată că Utilizatorul utilizează magazinul electronic cu încălcarea acestor condiții generale, legislația în Romania, regulile morale general acceptate sau regulile și practicile de comerț electronic acceptate în general.

(2) Furnizorul are dreptul să nu livreze o parte sau toate Bunurile, să nu efectueze o parte sau toate Serviciile din Comandă la discreția sa, inclusiv, dar nu numai din cauza epuizării stocului sau a unei modificări de pret. În toate cazurile, Furnizorul va notifica Clientul prin e-mail sau telefon. Prin urmare, este responsabilitatea exclusivă a Furnizorului de a returna orice preț primit anterior produsului sau serviciului.

 

XIII. RESPONSABILITATE

Art. 31. Utilizatorul se obligă să despăgubească și să răspundă Furnizorului pentru acțiunile legale și alte cereri ale terților (indiferent dacă sunt sau nu justificate) pentru toate daunele și costurile (inclusiv onorariile avocaților și costurile legale) cauzate de sau în legătură cu (1) încălcarea oricăreia dintre obligațiile din prezentul acord, (2) încălcarea drepturilor de autor, producție, drepturi de difuzare sau alte drepturi de proprietate intelectuală sau industrială, (3) transferul neautorizat către alte persoane a drepturilor acordate Utilizatorului și (4) declararea incorectă a prezenței sau absenței calității ca consumator în sensul Legii privind protecția consumatorului.

Art. 32. (1) Furnizorul, respectiv comerciantul, nu este răspunzător în caz de forță majoră, evenimente accidentale, probleme pe Internet, motive tehnice sau de altă natură obiectivă, inclusiv ordinele organelor competente ale statului.

(2) Furnizorul, respectiv comerciantul, nu va fi răspunzător pentru niciun prejudiciu suferit de Utilizator sau de către terți ca urmare a forței majore sau a celor care nu se află sub controlul Furnizorului sau al Comerciantului.

(3) În toate celelalte cazuri, răspunderea furnizorului, respectiv a comerciantului, este limitată la valoarea maximă a bunurilor comandate și plătite.

Art. 33. (1) Furnizorul, respectiv comerciantul, nu va fi răspunzător pentru daunele cauzate de utilizator terților.

(2) Furnizorul, respectiv Comerciantul, nu va fi răspunzător pentru daune materiale sau morale, care rezultă în beneficii sau daune pierdute, cauzate Utilizatorului în procesul de utilizare sau nu al e-shop-ului Woomie.ro și încheierea achiziției și contracte de vânzare cu furnizorul, respectiv comerciantul.

(3) Furnizorul nu este responsabil pentru perioada în care magazinul electronic nu a fost accesibil din cauza forței majore.

(4) Furnizorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de comentarii, opinii și publicații în cadrul produselor din magazinul online Woomie.ro.

Art. 34. (1) Furnizorul nu este responsabil în cazul depășirii măsurilor de securitate ale echipamentului tehnic și, prin urmare, la pierderea informațiilor, difuzarea informațiilor, acces la informații, restricționarea accesului la informații și alte consecințe similare.

(2) Furnizorul nu va fi răspunzător în cazul încheierii unui contract de vânzare, furnizarea accesului la informații, pierderea sau schimbarea datelor rezultate din falsa legitimare a unei terțe părți, care este prezentată Utilizatorului, dacă de către circumstanțe poate fi în judecată că această persoană este Utilizatorul.

Art. 35. (1) Furnizorul depune eforturi serioase pentru a menține acuratețea informațiilor prezentate pe site. Cu toate acestea, având în vedere posibilele erori tehnice sau omisiuni din aceste informații, Woomie.ro specifică faptul că imaginile produsului sunt informative și direcționale, astfel încât produsele livrate pot diferi de imagini din cauza modificărilor caracteristicilor sau designului lor.

(2) Caracteristicile sau prețurile produselor descrise pe site pot fi modificate de Woomie.ro în orice moment și pot conține erori.

Art. 36. (1) Toate imaginile postate pe site au scopul exclusiv de a crea o anumită idee despre tipul de produs/serviciu oferit și nu de a-l prezenta cu exactitate. În consecință, unele dintre imaginile Bunurilor sau Serviciilor de pe Site (imagini statice/dinamice/prezentări multimedia etc.) pot să nu corespundă cu imaginile sau pot da impresia ca serviciul a fost eronat. Clientul nu are dreptul să pretindă nici o răspundere a Vânzătorului pentru astfel de neconcordanțe.

 

XIV. FACTURARE

Art. 37. Prețurile bunurilor și serviciilor anunțate pe site-ul www.Sports.woomie.ro sunt finale și includ TVA, precum și toate celelalte taxe și taxe prevăzute în legislația aplicabilă.

Art. 38 Prețul, metoda de plată și termenul de livrare sunt indicate în fiecare comandă.

Art. 39. Clientul este obligat să furnizeze toate informațiile necesare pentru emiterea unei facturi în conformitate cu legislația în vigoare.

Art. 40. Furnizorul, respectiv comerciantul, va emite Utilizatorului o factură pentru Bunurile comandate/livrate/Serviciile furnizate pe baza informațiilor furnizate de Utilizator.

Art. 41. Furnizorul, respectiv comerciantul, emite o factură atunci când datele solicitate cerute de legislația aplicabilă au fost completate în câmpul „Detalii factură” sau dacă sunt menționate explicit ca notă la comandă. Utilizatorul este de acord să primească factura electronic pe e-mail-ul specificat de Utilizator în contul său. În cazurile în care Utilizatorul nu a solicitat emiterea unei facturi și a ales plata prin „Numerar la livrare”, Utilizatorul va primi produsele comandate cu o chitanță pentru primirea comenzii în colet în conformitate cu art. 3, alin. 1 din Ordonanța H-18 din 13 decembrie 2006 privind înregistrarea și raportarea vânzărilor la punctele de desfacere prin dispozitive fiscale în vigoare din 01.01.2007.

Art. 42. Pentru a pregăti corect factura pentru comanda respectivă, Utilizatorul este obligat să actualizeze constant datele din contul său. El este obligat să revizuiască informațiile specificate în Comanda relevantă pentru a se asigura că acestea sunt complete, corecte și  precise.

 

XV. ALTI TERMENI

Art. 43. (1) Utilizatorul și Furnizorul, respectiv Comerciantul, în magazinul electronic Woomie.ro se angajează să-și protejeze reciproc drepturile și interesele legitime, precum și să păstreze secretele comerciale, care le-au devenit disponibile în cursul executării contractului și a acestor condiții generale.

(2) Utilizatorul și Furnizorul, respectiv Comerciantul, se angajează să nu facă în scris sau corespondență verbală între ei în timpul și după expirarea perioadei contractuale. Publicarea corespondenței în mass-media tipărită și electronică, forumuri de internet, site-uri web personale sau publice etc., poate fi considerată domeniu public.

Art. 44. În cazul unui conflict între acești termeni și condiții generale într-un contract special între Furnizor, respectiv Comerciant și Utilizator, clauzele contractului special vor prevala